maandag 7 januari 2008

Te vroeg victorie gekraaid

Mijn woorden waren nog niet koud, of dit weekend mocht ik alweer met de benen onder de feestdis aanschuiven.
Zaterdag was de dag begonnen met een hopeloze zoektocht naar een Nintendo DS voor de kids. Die hadden hun centen gespaard, en wilden die dit weekend verzilveren in een handheld console. Blijkbaar hadden er nog velen hetzelfde idee, want er was geen enkele winkel die het nog in stock had. Uitverkocht, uitverkocht, en ... jawel ... uitverkocht.
Na onze shoppingnamiddag mochten we 's avonds bij JC & Sigrid voor lekker eten, een goede trappist, en uiteraard enkele spelletjes Kolonisten van Catan. Voor herhaling vatbaar ! :)
Gisteren was er dan de verjaardag van 'tante' Linda, welke ons trakteerde op een brunch in de Carlton. En of het een brunch was, amai!
We zaten nog maar pas aan tafel, en de champagne mocht al rijkelijk vloeien. En die bleef maar vloeien, want als je even niet aandachtig was, had er al een ober, die waarschijnlijk achter één of andere pilaar op de loer lag, het glas alweer tot aan de rand gevuld.
En aan eten was er uiteraard geen tekort, integendeel. Na een 'ontbijtje' was er koud buffet, warm buffet, soep, kaasbuffet, taart en dessertbuffet. En de wijn kwam in glazen waar zelfs een doorsnee bloemist een ganse ruiker in kwijt kon. We hebben tot goed zes uur in de namiddag aan tafel gezeten. Honger heb ik de ganse avond niet meer gehad. Nu heb ik weer 4 dagen de tijd om even te bekomen, en dan wacht er alweer een etentje.

0 reacties: