maandag 14 januari 2008

't iS de MAX


Of je woont niet in België, of je zit al jaren opgesloten in een diepe duistere kerker, want anders kon je er de laatste dagen niet omheen. Het autosalon! Elke 2 jaar strijken de stalen rossen neer op de Heizel in Brussel om zich van hun beste kant te laten bewonderen.
Aangezien we spijtig genoeg voor onze portemonnee toe zijn aan een grotere wagen, zijn we al enkele maanden aan het uitkijken naar een vervanger voor ons 'pluriélleken'. Bij toeval was ons oog gevallen op een Ford S-Max. En we waren als het ware gecharmeerd door dat model, dat we onze zinnen op niet veel anders meer konden zetten. Begin december zijn we dan eens een proefrit gaan doen, en het moet gezegd, het is een prachtwagen. Hij heeft alles wat we nodig hebben, alleen was de prijs een beetje het struikelblok.
Maar nu het eindelijk autosalon was, en de verkopers alles uit de kast halen om zoveel mogelijk te verkopen, hebben we de knoop doorgehakt. Vrijdagavond zijn we dan langs geweest om de koop te bezegelen. Voor wie interesse mocht hebben voor het esthetische aspect : de kleur is zwart. Zwart als de nacht, met ditto ruiten, en blinkende aluminium 18" velgen. Sportief, maar best praktisch, want je kan er heel wat in kwijt. Spijtig genoeg geldt nu hetzelfde voor onze portemonnee.

4 reacties:

Unknown zei

Dat is inderdaad een droom van een auto! Ik hoop dat jullie er nog jaren gezellig in mogen rondtoeren :-)

Judge Fredd zei

Als we hem éénmaal hebben uiteraard. Hopelijk ergens rond maart/april.

Bart De Smet zei

Awel, de dag dat ik aan een gezin begin, is de Max toch ook zeker een kandidaat. Ik vind het de enige monovolume die wat sportiviteit uitstraalt: écht de max :)

Judge Fredd zei

De S-Max heeft inderdaad een sportief imago. Eenmaal ik hem wat nader bekeken had, kon geen enkel ander merk of type me nog bekoren.
Heb hem dan ook laten uitrusten met sportieve 18" velgen. :)