maandag 18 februari 2008

Freezing my nuts off

Het zal je maar overkomen. Zondagochtend, na de koudste nacht van deze winter, merken dat je verwarmingsketel het voor de zoveelste keer heeft begeven. Geen verwarming, en ook geen warm water. Van een koude douche gesproken.

En uiteraard is die geweldige dienstverlening van Bulex in het weekend niet te contacteren. Hun website beweert nogthans dat hun techniekers 7 dagen op 7 klaar staan. Misschien voor een 'frisse' pint te gaan pakken, maar in elk geval niet voor hun klanten. De automatische boodschap, dat ze enkel op weekdagen van 8u30 bereikbaar zijn laat niet veel aan interpretatie over.
Dan maar op maandagochtend stante pede gebeld. Na drie keer gewoon uit de wachtrij gesmeten te worden, en na een half uur proberen eindelijk iemand aan de lijn die de verkiezing van "Miss Zaagstem" en "Miss Ongeïnteresseerd" waarschijnlijk al enkele keren op haar palmares had geschreven. Blijkt dat ze pas ten vroegste woensdag iemand kunnen langssturen om die verdomde ketel na te kijken. Dus dat wil zeggen 4 dagen zonder verwarming en warm water? Great. Na wat (beleefd) aandringen, en mijn gedacht eens gezegd, zou ik misschien toch bij de 'dringende zaken' opgenomen worden, en zouden ze misschien zelfs al op dinsdag komen. Hoezee!
Wel, de maat is vol. Die verdomde Bulex en hun bazaar mogen ze steken waar de zon nooit schijnt. Op de tien jaar dat we die ketel hebben heeft hij al minstens evenveel keer de geest gegeven.

Een geluk dat het deze morgen in onze living (en badkamer) amper 14 graden was, want indien het warmer had geweest, had ik mijn kookpunt reeds bereikt. Er zal in elk geval een deftige klachtenbrief volgen, want trop is te veel.

0 reacties: