donderdag 22 mei 2008

Telenet past volumes ExpressNet en TurboNet aan

Eindelijk. Heeft de 'dag van de download' effectief iets uitgehaald? Gaan ze eindelijk in op de vraag van hun klanten? Is het eigenlijk niets meer dan een doekje tegen het bloeden? Gaan ze klanten ervan kunnen weerhouden om niet over te stappen naar een alternatieve provider? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Het is in elk geval iets ... of is het Tele Net Niet ?

Het persbericht:
Nieuwe datavolumes voor standaard internetproduct en top internetproduct vanaf 1 augustus 2008
Mechelen, 21 mei 2008 - Op 1 augustus verhoogt Telenet de volumes van de internetproducten ExpressNet en TurboNet. Voor ExpressNet zal het beschikbare volume voor de surfer verhogen naar 20 Gigabyte (GB) per maand.
Voor TurboNet zal het beschikbare volume stijgen naar 60 GB per maand. Daarmee krijgt de Telenet internaut niet alleen een supersnel internet, maar ook veel meer volume. Verder kondigt Telenet ook aan dat in de zomer de prijzen voor extra volumeblokken zullen verlaagd worden.
Wij hebben de laatste jaren vooral geïnvesteerd in hogere upload- en downloadsnelheden voor al onze internetproducten merkt Jo van Gorp, Executive Vice President Residential Marketing bij Telenet op. Vandaag hebben onze klanten meer behoefte aan extra volume wegens het grote aanbod van video en muziek op het internet en wegens de mogelijkheden die web 2.0 biedt. Daarom hebben wij in april van dit jaar de volumes aangepast van BasicNet en ComfortNet en verhogen we nu de maandelijkse volumes voor ExpressNet met respectievelijk 66% tot 20 GB per maand en voor TurboNet met respectievelijk 71 % tot 60 GB per maand. Die volumes moeten onze klanten in staat stellen om maximaal van de meest veeleisende internettoepassingen te kunnen genieten.
De volumeverhogingen zullen doorgevoerd worden vanaf 1 augustus 2008. Klanten
hoeven daarbij geen verdere actie te ondernemen. Via hun Telemeter zullen ze kunnen
constateren dat zij voor ExpressNet vanaf dan beschikken over 20 GB per maand en voor
TurboNet over 60 GB per maand.

Aanpassing prijzen extra volume
Telenet plant in de zomer ook een daling van de prijzen van extra volumeblokken, om op die manier gebruikers van de instap- en light-internetproducten de mogelijkheid te bieden tegen een aantrekkelijk tarief extra volume te kopen indien zij daar behoefte aan hebben.
Met deze volume-aanpassingen is de toon gezet voor een lange termijnstrategie waarbij Telenet supersnel internet combineert met ruime datavolumes.

Hopelijk wachten ze niet al te lang om een nieuwe verhoging in te voeren.

0 reacties: