dinsdag 13 mei 2008

Survival of the fittest

Opnieuw hebben we een lang en heet weekend achter de rug. Vrijdagavond wat vroeger gestopt met werken zodat ik nog eens de Aalsterse mountainbikeroute kon onveilig maken. Toch wat sneller gereden dan 2 dagen ervoor, maar nog niet wat het zou moeten zijn.

Zaterdag het terras opgekuist, tuinmeubelen versleurd en afgewassen, en het gras wat gekortwiekt, zodat alles klaar stond voor de grote veldslag op zondag.

Zondagmorgen samen met Guy nog eens 45 kilometer afgemaald met een gemiddelde van boven de 24km/u, en na de middag was het dan tijd om wat zombies kort en klein te slaan. Om 14.00 stipt hadden we weer verzameld voor een namiddag Dungeons & Dragons. Op ons zonovergoten en snikhete terras vatten we de strijd aan tegen de ondoden die het gehucht Barovia overspoelen. Als Durin of Dwarrofdelf, dwergenpaladijn van Moradin, is het vernietigen van ondoden uiteraard een plicht, maar makkelijk was het niet. Bijna had ik het loodje gelegd, maar een geluk dat de bende ongeregeld waarmee ik optrek net op tijd ter hulp kwam gesneld. Tussen het bestrijden van het kwade door konden we genieten van lekkere Barbecue, rosé wijn en andere frisse welgekomen dranken.

Maandag zijn we dan gaan zwemmen samen Met Jo & Sean naar het zwembad van Dendermonde. Na nog een tussenstop in Meldert, waar we een spaghetti en een grote coupe chocolade-ijs verorberden, was het goed 16.00 uur eer we thuis waren.

Een druk en vermoeiend weekend, maar toch ook wel vrij sportief, zolang we de braspartijen maar niet meetellen.

0 reacties: