maandag 10 maart 2008

Werk 80 - part II

Het is alweer enkele jaren geleden dat we nog iets van Atrocity gehoord hadden. Hun laatste wapenfeit dateerde al van 2004. Enkele dagen geleden verscheen echter de opvolger van hun in 1997 uitgebrachte album 'Werk 80'. Wie dat album niet kent misschien even het geheugen opfrissen. 'Werk 80' was een project waarin tal van bekende jaren-80 hits in een industrial gothic jasje gestopt werden.
En nu, 11 jaar later alweer is er een vervolg. Het betreft een dubbel-cd met daarop een impressionante tracklist. Nummers als People are People (Depeche Mode), Don't You (Simple Minds) worden ten tonele gebracht, alsook alle nummers vanop de originele cd van toen.
En ook de hoes van de cd mag gezien worden, want niemand minder dan Dita Von Teese staat er in alle geuren en kleuren op te bewonderen.

2 reacties:

Erik zei

Amai, ze hebben goed hun tijd genomen.
De eerste Werk 80 viel me eigenlijk tegen. Goed idee, maar niet altijd zo goed uitgewerkt, op een nummer of twee na. Hopelijk deze keer beter - Dita Von Tesse op de cover of niet, uiteindelijk gaat het mij om de muziek.

Erik
www.erikbourgeois.com

Erik zei

Ahem... Von Teese...