maandag 10 december 2007

Saaskesvolk op Ring 14

Ring 14 zit erop. Sinds zondagavond ben ik weer thuis, moe en voldaan.
Vrijdagnamiddag omstreeks halfvier is Kevin mij thuis komen ophalen, en zijn we, samen met Inge, die ook nog met ons mee in de auto zat, richting Bonheiden vertrokken. Net voor de oprit met de E-40 hadden we nog afgesproken met Nico en Sandy. Toen we daar eventjes tijd maakten om elkaar te begroeten, was ik er in geslaagd de enige routebeschrijving letterlijk te laten vliegen. En blijkbaar had deze ook niet veel zin om nog terug te keren, en nadat ze ook enkele keren aangereden, en ook verscheurd werd door de aanstormende wagens, moesten we het dan maar zonder doen. Op goed geluk ...
Gelukkig wist ik nog hier en daar iets van wat erop stond, en kreeg Kevin een goddelijke ingeving dat hij eigenlijk een gps in de wagen had, en hebben we uiteindelijk zonder veel problemen onze bestemming bereikt.
Al bij al hadden we ook geluk met het weer, en bleef de eerder voorspelde zondvloed uit. Enkel op zaterdag hebben de hemelsluizen een uurtje of twee op volle toeren gedraait, maar daarna was 'Solarus' van de partij.
De life zelf is ook heel goed meegevallen, ondanks de lage opkomst. De grote schurk, Dariën de Necromancer, hebben we echter niet kunnen verslaan, en één van onze kompanen, Rino de schutter aka Nico is door hem ontvoerd en meegenomen. We waren niet meer bij machte om hem uit de klauwen van dit gemene individu te redden, daar zijn troepen ons wel heel letterlijk de pan hadden ingehakt.
Vervolg op Ring 15 waarschijnlijk. :)
En uiteraard was mijn kostuum ook (net) op tijd klaar. Hoe het er uiteindelijk uitzag, kan je hieronder zien.

Uiteraard is dit niet het gehele kostuum, want de broek, schoenen, elfenoren en schmink staan er niet op. Hopelijk heeft er iemand een deftige foto op de life zelf getrokken.

0 reacties: