dinsdag 18 december 2007

Dag van de download

De laatste tijd is er al heel wat te doen geweest rond de downloadlimieten van telenet. Vorige week echter pakte telenet uit met een gigantische teasercampagne, namelijk 'Telenet drukt op de knop' . Er werd al snel hier en daar gespeculeerd en gehoopt dat telenet eindelijk iets zou doen aan de archaïsche downloadlimieten die zij(en ook belgacom) nog hanteren.

Na een vervalst persbericht zag telenet zich genoodzaakt om iets vroeger dan verwacht met hun 'drastische verandering' naar buiten te komen. Groot was dan ook de ontgoocheling dat er aan de downloadlimieten niet geraakt werd, en dat voor de meeste mensen enkel maar de uploadsnelheid zou verdubbelen, en dan, zoals in mijn geval, pas ergens midden volgend jaar.

Telenet verstopt zich steeds achter het feit dat hun netwerk niet zwaar genoeg is om de limieten te verhogen of af te schaffen. Om het tegendeel te bewijzen lanceert TIK een campagne, namelijk 'De Dag van de Download'. Dus, iedereen die internet heeft bij telenet, en van die (in vergelijking met zowat alle andere Europese landen) achterlijke limieten afwil, schrijf u in en neem deel!




0 reacties: